Преди време започнахме да ви разказваме как действията на „невидимите“ хора се превръщат във видими дела, които допринасят за разпространение на доброто. 

Днес продължаваме да ви ги представяме:

DSC_6784.1Благотворителен базар в подкрепа
на самотни и бедни хора

На 20.03.2016 г. – в деня, в който Католическата църква чества тържественото влизане на Господ в Йерусалим, – се проведе благотворителен базар, организиран от Каритас Раковски в двора на църква „Св. Архангел Михаил“, гр. Раковски.

Благодарим на всички онези „невидими“ хора, които допринесоха за осъществяването на базара:
Благодарим на доброволките от арт – групата, които в DSC_6771.1продължение на месеци подготвяха великденски декорации и свещи за базара. На младежите доброволци от енорията, които се включиха в изработката на кръстчета от тесто.DSC_6769.1

Благодарим и на хората, които в своите домове изработиха украси, печива и сладкиши и ги предоставиха на Каритас за базара.

Благодарим на доброволците, които взеха активно участие в организирането и провеждането на базара, особено на нашата най-възрастна доброволка – баба Пенка. Тя, както при всеки друг базар, остана на „пост“ зад щанда през целия ден.DSC_6777.1

Да не забравяме да благодарим и на всички тези, които в деня на базара се включиха като си закупиха от нашите продукти.

Благодарение на всички тези знайни и незнайни хора се събра сумата от 800 лв. Средствата ще бъдат използвани за подпомагане на самотни, бедни и болни хора от града.

Благодарим ви!