Домашни грижи – Раковски спешно се нуждае от нов автомобил

Скъпи приятели на Каритас Витания, скъпи познати и непознати, скъпи съмишленици и добротворци,
обръщаме се към вас с една огромна МОЛБА!

Да ни подкрепите в апела, който отправяме, за събиране на средства за нов автомобил за Център за домашни грижи в гр. Раковски.

Старият ни автомобил, тип товарен пикап, вече изнемогва и почти всеки месец се нуждае от ремонт. Нормално – от 19 години обикаля улиците на гр. Раковски, за да посещаваме възрастните и болни хора, които медицинския ни екип обслужва. Ежедневно имаме огромната нужда от автомобил и неговата липса прави невъзможно предоставянето на грижи в домашна среда за хората, които имат нужда от тях.

Смятаме, че дойде моментът да го заменим с нов и, дай Боже, още 19 години да изкараме с новия! ????

Нашата цел е да съберем сумата от 30 000 лв., за да закупим нов или малко употребяван автомобил, който да отговаря на нашите нужди.

Нуждаем се от вашата финансова подкрепа!

Нуждаем се от вашето споделяне на този апел, а ако някой може да ни издейства отстъпка за закупуването на автомобил – също ще приемем ????

Ако се замислим – достатъчно е 1500 човека да отделят по 20 лв. (може и повече ????) от своя бюджет, и нашата мечта би станала реалност!

Ако искаш да си сред тези 1500 – действай сега!

Оставяме нашата банкова сметка, на която, който желае и има възможност, може да преведе своето дарение.

Получател: Благотворителна Католическа организация Каритас Витания
IBAN: BG41RZBB91551003315148
BIC: RZBBBGSF
Основание на превода: Дарение за автомобил

Благодарим Ви!

Домът е място, в което всеки човек намира сигурност и упование. Домът означава споделеност с другите. „Каритас“ е дом, в който всеки човек може да живее с надежда и достойнство.