Фото конкурс "Миграцията - обединява и обогатява"

Представяме ви фотографиите, които получихме за участие във нашия фото конкурс. Ако искате да участвате в гласуването за „награда на публиката“ може да направите това до 15.12.2022. Гласуването се провежда чрез харесване на кадрите във фейсбук страницата на Каритас Витания. Кадърът събрал най-много реакции (сърце, палец и т.н.) ще получи „Наградата на публиката“  в размер на 700 лв.
Всички останали кадри ще бъдат оценявани от нашето жури, което ще избере сред тях първо, второ и трето място.
Линк към публикацията във фейсбук, където може да оставите своя глас, ето тук.

Не забравяйте, че за да отчетем Вашият глас е необходимо да харесате снимката, а не да я коментирате. Коментарите не се броят за глас!

Този фото конкурс се осъществява в рамките на „Регионален проект по миграция“ (ReMap), реализиран с финансовата подкрепа на „Каритас Италия“ и „Каритас Испания“.

ReMap се изпълнява съвместно от осем национални „Каритас“ организации от региона на Балканите, сред които: „Каритас Гърция“, „Каритас Северна Македония“, „Каритас Сърбия“, „Каритас Черна гора“, „Каритас Босна и Херцеговина“, „Каритас Албания“ и „Каритас Турция“.

Още за проекта може да прочетете тук.