Доброволците на Каритас Раковски отново в действие

DSC_9496.1В дните преди Възкресение Христово доброволците от Каритас Раковски се погрижиха в домовете на нуждаещи се хора от гр. Раковски да не липсва храна. След като старателно боядисаха 120 яйца и приготвиха пакети с дарените хранителни продукти, на Разпети петък доброволците посетиха възрастни и деца, болни, самотни и бедни хора от града и раздадоха хранителни пакети, приготвени с помощта на местни дарители.
Благодарности към Българска хранителна банка, „Катрин-Ко“ ЕООД, „МиГ-2“ ЕООД и на Радослав Сираков, затова че осигуриха храна за трапезите на тези нуждаещи се.DSC_9581.1
И на  всички доброволци, които допринесоха това да се случи, изказваме нашата благодарност. Те за пореден път доказаха, че днешните младежи могат да бъдат едни ентусиазирани, състрадателни, работливи и отговорни хора.
На Разпети петък те не дариха просто един пакет с храна за нуждаещия се, а дариха от своето време, внимание, радост и топлина.
Благодарим ви и не преставайте да сте разпространители на доброто!

Домът е място, в което всеки човек намира сигурност и упование. Домът означава споделеност с другите. „Каритас“ е дом, в който всеки човек може да живее с надежда и достойнство.