Декември – месец за равносметка и оценка на стореното

 

 

 

 

 

В средата на месеца доброволците на Каритас Витания в Раковски се събраха, както за да отбележат международния ден на доброволеца, така и за да направят оценка на стореното през годината.

Доброволците се бяха постарали да предложат занимателна програма с игри, викторини, но също така и с отличаване на тези сред тях, които през годината са допринесли особено много за дейността на организацията.  Естествено, това не изключва усилията на всички останали доброволци, които дадоха много от своето време, умения и знания, за да бъдат в подкрепа на ближните. 

 

И така, по време на официалната част, в присъствието на Председателя на УС на Каритас Витания – отец Румен Станев и Изпълнителния директор на Каритас Витания – Мария Чепишева, бяха раздадени специални грамоти на отличените доброволци и подаръци за всички.
Отец Румен отправи към всички насърчителни слова с пожелание през следващата година да има още повече наградени доброволци и още повече инициативи на местната структура на Каритас в Раковски. 

А за това как доброволците се забавляваха, може да „прочетете“ в техните изражения от снимките 

 

 

 

   

 

Домът е място, в което всеки човек намира сигурност и упование. Домът означава споделеност с другите. „Каритас“ е дом, в който всеки човек може да живее с надежда и достойнство.